Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 162 cm és 43 kg kevés vagy sok?

162 cm és 43 kg kevés vagy sok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 10:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam hogy nem akarok hízni.. hanem egyszerűen nem tudok! És sokan azt mondják hogy 12 évesen nem így kéne kinézni de soknak viszont tetszik az alakom.A csontok "kiállása" pedig szerintem csak alkat kérdése!
2010. ápr. 28. 11:48
 12/22 anonim válasza:

ne ess az én hibámba.

173 centimhez 49 kiló voltam mikor elvittek pszichologushoz. Lehet h neked ez a 49 kiló nem tűnik kevésnek de hiddel a magasságomhoz az volt..

nem jött meg, hullott a hajam, gyenge voltam, összeesett, kiszáradt a bőröm hetente tudtam nagyvécézni és sorolhatnám. Januárban vittek el pszichologushoz. Azóta járok családterápiára és egyénileg is. Hetente súlymérés. nem épp a legjobb elfoglaltságom elhiheted. Evés naplót kell vezetnem.Megnehezítik ezek a dolgok az életemet.azóta 53 kiló vagyok. megjött múlthéten fél év után egy 2 napra. Több mint a semmi. Hajamat levágattam h kevésbé hulljon .Viszont a gyomromat tönkrevágtam. Nagyon sokat fáj, sokat puffadok nehezen bírok egyes kajákat.És ahogy kezdenek a fejemben a dolgok rendeződni rájöttem , hogy milyen is a testem valójában:) Mellem kb már nincs anynira lefogytam.Senkinek nem tetszem hidd el. Összességében roha*tul nem érte meg.Segítség kell, de ha szeretnéd megadom az msn címemet és bezsélgessünk, csak ne tedd ezt magaddal. hajrá :)

2010. ápr. 28. 11:52
 13/22 anonim válasza:
ja hogy 12 vagy..:) akkor még nagyon fiatal vagy, ilyen az alkatod valószínüleg. Majd kialakulsz !
2010. ápr. 28. 11:53
 14/22 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 28. 12:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen!10 kg + kéne kb.!
2010. ápr. 28. 12:43
 16/22 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 28. 12:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát végülis csak Te döntheted el, mi nem ismerjük a testalkatod. Elsőként is, hiába vagy szép kívül, ha belül mégsem érzed annak magad! Minden belül kezdődik! Ki kell alakítanod egy publikus, magabiztos, reális önképet magadról. De legyne önkritikád is! És gyűjts erőt, mert bár az is lehet hogy bombázó vagy, d emindig kaphatsz rossz véleményeket. És ezeket meg kell taulni megfelelően fogadni! Szerintem teljesen átlagos, normális mint amagasságod, mint a testsúlyod. Rendszeres testmozgással és viszonylag egészséges táplálkozással meg is tartható!

sok sikert!

2010. ápr. 28. 18:14
 18/22 anonim válasza:
Mikor váltam, pont annyi voltam... Háát borzasztó sovány voltam. Csúnyán sovány! 162 cm-rel és 43 kg-mal. 10 kg plusszal már jól néztem ki és még mindig vékony voltam, de már csinosan vékony. :)
2010. máj. 4. 08:34
 19/22 anonim válasza:
Előző vagyok. 12 évesen nem gáz. ;)
2010. máj. 4. 08:36
 20/22 anonim ***** válasza:

én 12 vagyok, 42 kg és 160 cm...

Nem tűnök olyan vékonynak, mint amilyen vagyok, hosszúak a lábaim, izmos a combom mert vívok...

Szerintem alakul még, ne ijedj meg, étkezz egésszégesen, és annyit amennyi jólesik...

12 évesen ne ez legyen a fő gondod, ez még nem anorexia, melleid sincsnek nagyon, gondolom, a saját példámból indulva...

2010. máj. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!