162 cm és 43 kg kevés vagy sok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 10:33
2/22 anonim válasza:
Nem túl sok...a korodtól is függ.Én 162/48 vagyok és a netes számítás szerint túl sovány,élőben viszont sportos inkább,sovány semmiképpen.
3/22 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy sok csontom kint van ami fáj is.. de egyszerűen képtelen vagyok enni és nem is szeretnék hízni
2010. ápr. 28. 10:50
4/22 anonim válasza:
Ez nem egészséges. Nagyon kevés.
7/22 anonim válasza:
Már a kérdés megfogalmazásából is kitűnik, komoly önértékelési zavaraid vannak - hogyan lenne sok, mikor te magad írod, hogy kiállnak a csontjaid??? Egyébként még nem kórosan sovány, de a határán vagy, és azzal, hogy kijelented , nem szeretnél híznni, máris kimondtad magad felett az ítéletet - beteg vagy, tassék orvoshoz menni, amíg még nem késő ! ( mégegyszer nem a mostani súlyod, hanem a hozzáállásod miatt!)
8/22 anonim válasza:
Ha nem szeretnel enni, akkor etvagygerjesztok es Beres csepp. Ha azert nem akarsz enni, mert igy "szepnek" talalod magad, akkor anorexia es beszelgetes egy szakemberrel, mivel " en-kep" torzulasod lehet. Ha kilog a csontod, az minden csak nem esztetikus.
9/22 anonim válasza:
10 évesként jó eredmény lenne. Kor?
10/22 anonim válasza:
neked a fejedben van a baj. most is ide írsz és azt akarod csak hallani, hogy hűű de sovány vagy és ez boldoggá tesz. menj el pszichológushoz minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!