Lehet hogy attól ilyen "beteg" a hajam, hogy kevés fehérjét eszem?
egyél tojást, lencsét, gombát, borsót, babot, túrót, írót, kefírt, joghurtot, húst halat
zöldségeket, gyümölcsöket, teljes kiőrlésű gabonákat, zabpehely
Én itt az oldalon olvastam valakitől, hogy a "a közhiedelemmel ellentétben nincs is sok fehérje benne".
Tudni pedig úgy tudom hiedelmek nélkül, hogy az egyik legnagyobb fehérjeforrás.
Amikor én nem nagyon ettem húst, nekem is borzasztóan nézett ki a hajam. Azután rendszeresen enni kezdtem, sokkal gyorsabban nőtt, kezelhetővé vált, és csak pozitív hatásokat éreztem magamon. A körmöm is gyorsabban nőtt, és nem töredezett annyira, mint máskor.
Semmi sem versenyezhet a ricinus olajból készült pakolással. Gyorsabban nő, és erősödik tőle a haj, és a szempilla is. Hetente egyszer alkalmazd amig el nem éred a kívánt eredményt. Töredezett hajnál napi hajvégápolásra is alkalmas.
Fontos, hogy a pakoláshoz melegen használd, ezt úgy is csinálhatod, hogy előbb felkened, majd hajszárítóval átmelegíted és törölközővel betekered. Minimum 40 percig legyen fenn. Egy probléma van vele, hogy nehéz lemosni, de ez ellen is van praktika: Az olajba keverj egy kevés sampont, de tényleg keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!