Hogy fogyókúrázzak úgy hogy az ne menjen a hajam vagy a növekedésem rovására?
Figyelt kérdés
A cukrot már megvontam magamtól.2016. okt. 24. 15:38
1/4 anonim válasza:
Két hét fogyókúrán vettem rész, semmi bajom sincs, csak könnyebb lettem 1200 euroval. Még a súly is maradt.
2/4 anonim válasza:
El kell oszlassak egy tévhitet: a fogyókúrától a test ugyan fogy, de a haj nem, vagyis nem fogsz megkopaszodni.
3/4 anonim válasza:
A hajhullás koplalás eredménye,nem pedig az ésszerű diétájé.De szedhetsz pluszban vitaminokat is.
4/4 anonim válasza:
Gondolom ha növekedsz még,kamasz korban jársz. én ezt ismerem fenntartható "diétának",semmiben nem szenvedsz hiányt,csak ésszerűen étkezel. Kajára lefordítva nem eszel cukrot,fehérlisztet,sok mesterségeset(tartósat,félkészet,mű üdítők is,hiába diétás),de sok zöldséget igen(nem salátaleveleket),ha szénhidrátot eszel azt zöldséggel,ha húst azt is zöldségkörettel. a cukor a fehérliszt nem ad semmi olyat,csak gyors energia. sok szépet láttam,és tapasztaltam aki ezeket elhagyta(én is). és fura de a sok kávéfogyasztás is van akire hashájakat pakol. de pl durumtészta,barnakenyér(rozs) pl simán jók. ilyenek h zsírbansütés mellőzendő értelemszerűen. de ne vonj meg minden jót magadtól,kísérletezz úgy hogy élvezetes legyen amiket eszel,tényleg ne szenvedés legyen,az rendkívül romboló,egyszerűen másokat eszel így. ha a cukorról lejöttél nem lesz már nehezebb dolgod,esetleg ha nem tudsz főzni épp,városban nehéz ilyen jobb kajákat készen venni. Meg mozogj,hogy vigye a lerakódott felesleget,gyorsabb szebb eredményesebb vele a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!