Hogyan fogyókurázzak?
Karácsony van..a koromhoz képest "duci" vagyok..ha nem baj nem irom ki a súlyom.. sem a korom nyugi nem 80 vagyok..
csak azt gondoltam megfogadom jovore hogy kicsit..fogyozok egy 20-30 kgot.viszont vannak ezzel problemaim is..pl:
- ciki nem ciki be ismerem...nem igen tudok sportolni mert nem szeretem..es ketballabas is eleg sokszor vagyok
- etelek-italok..hát..eleg valogatos vagyok...csak azt eszem meg amit szeretek...nem vagyok vegetarianus viszont csak a szalamit es a csirkemellet eszem meg..mast nem igazan max virslit.
Elég nehez lefogynom mivel mikor lefogytam vissza hiztam..
Esetleg van valami jo modszer?
Bocsika a helyes irasi hibakert.
Szia!
Lemehetnél egy csoportba edzeni, ahol mindenki edz, te is felvennéd a ritmust (pl. taichi edzés). Ha otthon nincs kedved egyedül erősíteni..
Diéta: sok zöldség, husik, liszt-tej-cukormentes ételek.
Tudtad, hogy a savanyú káposzta (csülkös, húsos) tejföl és rizs nélkül teljesen diétás?
Hogy a paprikára (zöldségre) kent házi (adalékmentes) májkrém, zsír, sonkával/szalonnával diétás, fogyást segítő?
Hogy zöldségekből készült salátákból kis olajjal, zöldfűszerekkel ízlésed szerint bármennyit ehetsz?
A legtöbb ételt el lehet készíteni cukor és búza nélkül, kifejezetten ízletesek és egészségesek lehetnek, segíthetik a súlycsökkenést még kemény sport nélkül is?
Hogy lehet komoly megerőltetés nélkül is hasznos, egészséges testedzést végezni jó hangulatban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!