Extrém hízás.1-2kg,1 hét alatt?
Figyelt kérdés
Egészséges-e?
190/62 15/F
Vékony, szálkás testalkat.
Kíváncsi vagyok milyen gyorsan tudnék hízni 10kg-t.
2016. okt. 22. 22:39
1/3 anonim válasza:
Ez nem extrém hízás. Ennyihez elég egy bőséges ebéd. Extrém az, amikor egy hónap alatt 10 kilót hizol ugy hogy nincs különösebb oka.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha elég lenne havi 8kg plusszra egy bőséges ebéd naponta, valszeg nem írtam volna.
2016. okt. 22. 22:57
3/3 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legegészségesebb, ha 2 hónap alatt fokozatosan építenéd be, de szerintem figyelj rá hogy ne sok szart egyél, hanem egészségesebbeket és ha edzel mellé akkor ez mind az izomba fog menni. Ajánlom hogy addig csinál, míg ilyen fiatal vagy 4-5 év múlva küszködni fogsz csak vele. Hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!