Gyógyult/gyógyuló anorexiások! Ti mikor/hogyan/minek a hatására láttátok be, hogy híznotok kell? Mi változtatta meg a gondolkodásotokat?
Azt esetleg leírná valaki, hogy mi váltotta ki nála az anorexiát?
Kórházba hány kg-val kerültetek? Mennyi ideig voltatok evészavaros az? És ünnepekkor mit csináltatok, amikor ugye minden tele van süteményekkel, édességgel?
Elvaltak a szuleim. Egy ideig anyummal eltem, utana apumhoz visszakerultem. Vele kb. 2,5 evet laktam, de nem igazan tudott nevelni. Anyukam kulföldre költözött a parjaval es hugommal. 2015 decembereben en is kiköltöztem, es ezzel parhuzamban jött a fogyokura. Otthon szerelmesek voltunk egymasba egy fiuval, de nem lett semmi a dologbol ,mert idejöttem. Illetve nem tudtam feldolgozni a szuleimközötti konfliktusokat, a mai napig nem igazan tudom, hogy anyumnak vagy apumnak higyjek es mi az ami igaz.
Az motival a gyogyulasban, hogy legyen eröm hazautazni, mert mar honvagyam van. Valamint, hogy el tudjam kezdeni a gimnaziumot. Igazabol a hangulatom es a testemröl alkotott kepem kar naponta többször is valtozhat. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!