Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, van köztetek olyan...

Kismamák, van köztetek olyan aki úgy érzi extrém sokat eszik és hízik is rendesen?

Figyelt kérdés

Ha igen, miből áll a napi étkezés vagy a falásroham?

Mennyit híztatok?? (induló súly, jelenlegi súly, magasság, várandós hét)

2012. máj. 15. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem eszek sokat, de folyton éhes vagyok, az egész napot áttudnám enni. Igaz hogy nem sokat, de nagyon hizlaló kajákat eszem sajnos. :-( 80 kilóról indultam, most 88 kg vagyok és 27 hetes. :-)
2012. máj. 15. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia.Én szinte egész nap eszek.Az első 16-18hétben sósat,erőset és a sört kivántam de nagyon.Rengeteget ettem,páromat tul ettem mennyiségben és nem birtam ki,h ne egyek össze mindent,de a kb.20.-ik csak 2kg hiztam.Utána fordult a falásroham édesre és 2-3 naponta sütit sütöttem.Jégkrém és édesség.De ha jobban belegondolok szinte bármit megeszek/ettem :D

Induló súlyom 51kg volt jelenlegi súly 67,magasságom 170 és 40.hét.

2012. máj. 15. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs falásrohamom, de legutóbb 3 hét alatt jött fel 8 kg, a védőnő se látja hogy hova, valószínű, hogy vizesedés kezdődik.
2012. máj. 15. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:

nagyokat mosolyogtam ahogy olvastalak benneteket:)...nekem az elején a 2 óránkénti őrületes éhség eszméletlen volt....:)

most szerencsére éppen stabilizálódott de még ki tudja mi vár rám :D

2012. máj. 15. 18:07
 5/7 A kérdező kommentje:

kedves utolsó: én te hánykilóról indultál? jelenlegi súlyod, magasságod és hányadik hétben vagy?

igen elég valószinű, hogy vizesedsz bizony...

2012. máj. 15. 18:08
 6/7 mizuzizu92 ***** válasza:

én sétálgatok esténként a vőlegényemmel , meg napközbe ahova kell menni séta direkt buszozás mert ha kocsival megyek az nem jó !

ha esténként rám jön a kaja roham , abonett kenyérke de egyszerűen annyira szökik fel a súlyom .

165 cm vagyok 66 kg rol indultam most 27 hetesen 78,5 kg

jajj nekem :(

2012. máj. 15. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem eszem extrém sokat, sőt igyekszem odafigyelni, mert nagy súlyról kezdtem a terhességet.

170cm vagyok, 89kiló voltam, most 20hetes vagyok, és 84kilónál tartok :) ezt az elején adtam le (étvágytalanság) és azóta sem jött vissza- lekopogom. De azért oda is kell figyelnem!

Emellett érdekes mert az elején Én is 2óránként éhes voltam, de alig tudtam valamit enni. Illetve kevés is elég volt. Mennyiségre most sem eszem sokat, csak sűrűn keveset.

2012. máj. 15. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!