Candida - van aki a diétától kigyógyult?
Én nekem segített a diéta!
Nagyon szigorú betartással egy évig, majd átálltam a diabetikus étrendre. Nem sok különbség van a kettő között.
A legfontosabb volt már a diagnosztizálást követőileg, hogy beállítsák a cukorszintemet!
Cukorbetegség - candida betegség, olyan mint a tyúk és a tojás esete, nem tudni, melyik volt előbb.
De míg a diabétesz nem múlik el, addig a candida igen. Habár, az is kiújulhat, de életmódváltással nemigen jön vissza.
Nálam látásromlás volt az első tünet,- mint utólag megtudtam,- a magas cukorszint okozta.
És halkan jegyzem meg: a másik tünet pedig a nemi szervemen jelentkező gombásodás és fitymaszűkülés volt. Előbbire kaptam kenőcsöt és gyógyszert, + a candida diéta, amitől elmúlt. A szűkület nem múlt el, azt meg kellett műteni. :-(
Ezeknek már jó ideje, azóta tartom a cukorbeteg diétát, szedem a gyógyszert rá. Nemrég állítottak át egy injekciós gyógyszerre, ami jelenleg a legmodernebb gyógymód. Sokkal természetesebb szintre állítja be a szervezetet, az egészséges emberek adatait képes a kezelt produkálni. Ráadásul segíti a fogyást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!