Van, aki kigyógyult teljesen a candidából?
Szia! Én most akartam elkezdeni, de teljesen ellentmondásosak a candida diétával foglalkozó honlapok. Tiltják a szénhidrátot, de ajánlják a krumplit meg a szőlőt, ami full szénhidrát.
Ma írtam FB-on egy dietetikus barátomnak, hogy írja meg mit hogyan. Ha válaszolt, akkor szívesen elküldöm neked is.
Köszönöm, ha elküldöd!
Nekem az a gyanúm, hogy a candida igen, jelen van, de még senkinek nem sikerült megszüntetni sem. Volt, hogy én is diétáztam, és utána egész jól helyrejöttem pár hónapra, de a szervezetnek szüksége van szénhidrátra, a teljes kiőrlésű cuccok meg annyira rossz ízűek, hogy az ember már azon gondolkozik, hogy inkább a halál, minthogy ilyen vackokat egyek egész életemben, mint brokkoli és zabkása és rozskenyér. Így hát az ember inkább candidásan de boldogan él, mint szenvedve.
Na! Pont tegnap este fogalmazódott ez meg bennem. :) Annyira édességhiányom volt, hogy már idegbeteg voltam, hisztis, türelmetlen. Fogtam egy tábla csokit a spájzból, és közöltem a férjemmel, hogy inkább élek együtt a candidával boldogan, mint candida nélkül idegbetegen. :)
A barátom válaszolt. Abban maradtunk, hogy pénteken beszélünk Skype-on. Hétvégén írok, hogy mi volt. :)
Szia! Nem felejtettelek el, csak a cimborámnak közbejött valami, így elnapoltuk a beszélgetést. Amint van valami infóm, írok!
Szép estét!
Bár már régi a kérdés!
Az édesség függőséget a nátrium glutamát okozza, ami minden bolti süteményben, csokiban benne van!
Candida diéta pedig nevetséges!
Ameddig kínkeservesen diétázol, csökkenek a tünetek, mert nem táplálod a gombát ami a szervezetben van! Ezért ameddig tart a diéta, addig nagyon jó!
DE!
El kellene gondolkozni mindenkinek azon, hogy miért is alakul ki manapság!
Az oka:
Adalék anyagok, vegyszerek, ezáltal legyengült immunrendszer!
Antibiotikumok, amik minden húsban nagy mennyiségben benne vannak, ezáltal csökken a hasznos baktériumok száma!
A Candida gombára szükségünk van, az immunrendszer és a baktériumok tartják kordában!
Talán ezen kellene elgondolkozni és jó minőségű zöldséget, húst, gyümölcsöt kellene vásárolnunk!
Igaz, ez 3szor annyiba kerül, mert szabadtartásos csirke költségesebb, illetve ha nem adnak a táphoz hormonokat stb., akkor kétszer annyi idő míg felnőnek..
Előző voltam!
A szabad tartásos csirkének nem kell antibiotikum, mert nem összezsúfolva tartják őket, azokat a csirkéket amiket zsúfolva tartanak, azoknak folyamatosan adagolják az antibiotikumot stb., amit mi is megeszünk!
Mi a barátnőmmel, nem koplalással gyógyultunk ki, hanem megvettük a 3szor annyiba kerülő "bio" csirkét stb.
A barátnőmnek levertség, fáradékonyság é folyamatosan hüvely gombája volt, ezek a tünetek megszűntek és még sorolhatnám a pozitív tulajdonságokat, mint például eltűnt a narancsbőre, nekem beállt a vérnyomásom, beállt az optimális súlyom, pedig este 10kor is eszem és 4 hónap alatt -15kg-ot fogytam úgy, hogy soha nem voltam éhes én sem és a barátnőm sem (barátnőmnek nem kellett fogynia, csak a narancs bőre zavarta külsőleg), persze ehhez pénz kell sajnos!
Nekem ez a tapasztalatom idáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!