Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet idegi halláskárosodás,...

Lehet idegi halláskárosodás, és látási zavar, a diétától?

Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre,hogy amióta lefogytam 6-hónap alatt 45-kilót,már nem a régi vagyok. Mióta lefogytam,és szigorú orvos által előírt 1200-kcal diétán vagyok,nem csak alakra változtam. A hallásom,nagyon fúra lett. A zajok kimondottan idegesítenek,pl ha szirénát hallok,vagy vonat vagy motor zajt,amit anno észre sem vettem,most meg idegesít,és ingerült vagyok a kollégáimmal. A látásom is néha eltorzul,és elhomályosodik minden,vagy kettőt látok,vagy ugrálnak előttem a számok.Ha halkan szólnak hozzám,vagy valaki motyogva beszél,úgy hallom,mintha lassított hangfelvételen lenne a hang. Vagy visszhangozva hallok beszédet,vagy néha már nem is emberi,hanem gépi hangon hallok,egyes embereket beszélni. De sokkal kiélezettebb a hallásom,bizonyos dolgokban. Például,a vonatot,és a repülőt jobban hallom,és az idáig megszokott sziréna hangok,mér idegesítenek,meg a gyerek sírás is. Én egy idegpálya károsodásra gondolok,vagy agysejt pusztulásra. Az lehetséges,hogy valami kárt tett a szervezetemben a gyors fogyás.Ámbár ezt kizártnak találom,mert volt még régebben is,hogy diétáztam,és lefogytam néhány hónap alatt 37-kilót,és semmi bajom nem volt. Minden választ előre köszönök. De az idétlen,és buta válaszokra nem vagyok kíváncsi.
2014. szept. 13. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem erről a dokidat kérdezd,mert majd jönnek a hülyébbnél hülyébb "úristen ez a bajod,meg az a bajod" válaszok,és itt csak megijesztenek!
2014. szept. 13. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Az idegesség és homályos látás még egyszerű, ennyi evéstől nekem is az lenne...

Azt nem hiszem, hogy idegpálya károsodna, de ugye a táplálkozás sok mindenre hatással lehet, lehet, hogy valamiből nagy hiányod van... Nagyon furcsa tüneteket is leírtál, ezekkel orvoshoz kéne menned, az legalább meg tud vizsgálni s jó esetben a tudása is nagyobb e téren, mint a mienké...

2014. szept. 13. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
mienk*
2014. szept. 13. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:

1) 6 hónap alatt 45 kiló fogyas nagyon sok.

2) 1200 kcal rohadt keves

3) Egeszsegesen taplalkoztal? Vitamin,folyadek,feherje,szenhidrat,zsír,rost..ezeket is nezted vagy s kalóriat?

2014. szept. 13. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Menjél vissza ahhoz az orvoshoz, aki előírta a diétát, és panaszkodj!
2014. szept. 13. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy most?
2014. szept. 13. 22:32
 7/7 A kérdező kommentje:
119-vagyok,és 192-cm magas.
2014. szept. 14. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!