Rékus_2000 kérdése:
Táplálkozási zavar?
Figyelt kérdés
Asszem taplalkozasi zavaros vagyok. Napokig koplalok/falasi rohamaim vannak akkor mindent osszeeszem. Hanytatni is probaltam mar magam.Valami tanacs hogy tudnek normalisan etkezni?2014. aug. 15. 18:03
1/2 anonim válasza:
Jól jel,hogy fel/beismerted a problémát.Először keress fel szakembert,én azt tudom tanácsolni.Egy hozzám nagyon közel álló ember is ezzel küzdött,ő is segítséggel tudod helyrejönni. :/ Talán azt tudom tanácsolni,hogy próbáld meg magadban felülírni a koplalás gondolatát.Oszd be az étkezéseidet,egyél egy nap öt alkalommal.Azt nem tudom neked meghatározni,hogy mekkora adagokat,úgy is érezni fogod,hogy mennyi elég(remélem).Ha nem koplalsz a falási rohamra való késztetésed is megszűnik.Kitartást neked!
2/2 anonim válasza:
Menj orvoshoz mert ez tuti betegség(nem vok orvos). Ez lehet lassú emésztés de akar valami més is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!