Ez táplálkozási zavar?
Figyelt kérdés
Nemrég elhatároztam, hogy lefogyok. Meglett az eredménye már 6,5 kilót fogytam, de a táplálkozási szokásaim nagyon megváltoztak. Nem szoktam reggelizni vagy max. egy müzliszeletet, ebédelni 3 óra fele szoktam főtt ételt kb. egy kompótos tálnyit. Vacsorára néha puffasztott rizst eszek de inkább semmit. Evés után mindig elmegyek sétálni,biciklizni hogy elégessem amit bevittem. Bűntudatom van ha nem tehetem. Számolom kalóriákat, a napi 500-at nem igazán lépem át. Néha többet eszem, de kemény edzéssel rögtön ledolgozom. Egy hónapja megállt a fogyásom.. Mit tehetnék? Ez betegség?2013. máj. 19. 20:02
1/3 anonim válasza:
Igen, agybetegség! Ha nem változtatsz sürgősen, akkor csúnya hiánybetegségeid lehetnek. Napi minimum 1200-1300 kalóriát kéne megenni diéta alatt. Persze ez függ a súlyodtól is, élekor, nem stb. A müzliszelet és a puffasztott rizs nem étel. Nem is értem miért tetted fel a kérdést. Magadtól nem látod, hogy ez így gáz?
2/3 A kérdező kommentje:
De látom, de mit kéne tennem? Nem tudok többet enni, mert rosszul érzem magam tőle és inkább letornázom vagy meghányatom magam. Sokat szenvedek emiatt, senkinek nem szóltam még erről.
2013. máj. 19. 20:22
3/3 Szintiszoli123 válasza:
Szia!
Az anorexia mindenkinál így kezdődik. Beszélj erről minél több emberrel és keres fel egy pszichiátert, hogy adjon valami gyenge antidepresszánst. Azoknak még nincs mellékhatása. Ne engedd, hogy a világ megfertőzze az agyad. Ha tényleg van rajtad felesleg, azt koplalűssal nem lehet leadni. Erről kérdezz meg valamilyen szemályi edzőt. ÍGy csak izmot veszítesz, nem hájat. Ha meg nincs rajtad felesleg, akkor csak a dili mondatja veled, hogy fogyni kell. Azt meg dokival és gyógyszerrel lehet legyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!