Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Eves utani rosszuletek?

Eves utani rosszuletek?

Figyelt kérdés
Az utobbi fel evben vegre elkezdtem rendszeresen taplalkozni, fozni magamnak, egeszsegesen enni. Viszont egy-ket honapja ha ehes vagyok es eszek, utana mindig eros hanyinger jon ram. Hiaba eszek csak keveset vagy tobbet az altalam nagyon kivant etelbol utana par kanallal mar ra se tudok nezni, egyenesen rosszul vagyok tole. Most peldaul belegondolok, hogy mit ettem reggelire es erosen hanyingerem van, erzem az orromban a szagat es felfordul a gyomrom. Nagyon felek, hogy ez igy marad es semmilyen finom etelt nem ehetek meg attol felve, hogy miutan befejeztem, anelkul hogy hanyinger ne gyotorjon. Olyan erzes, mintha majdnem oklendezni kellene, amint eszembe jut.Valakinek van valami jo megoldasa erre a problemara? Esetleg valaki jart mar ebben a cipoben?

2016. szept. 28. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyombél fekélyre,gyomorhurutra jellemző ez a tünet. Nekem 2 évig volt hasonló problémám. Nyombél fekélyem volt. Nem ártana elmenned orvoshoz vele.
2016. szept. 28. 07:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a gyömbérteát, egy hétig minden nap 1-2 bögrével. Ha baci van a háttérben, segít kipucolni, meg úgy általában javítja az emésztést, hányingerre is hatásos.

Közben gondolkodj el, mi az, ami okozhatja. Valamilyen napi szinten fogyasztott étel? Stressz? Fertőzés? (Van-e másnak a környezetedben ilyen problémája?) Vitamin- vagy nyomelemhiány?

2016. szept. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!