Egy reggeli 5 órás 20 perces séta előtt ettem egy almát. Hadd ne mondjam mekkorát fostam miután bemenekültem a wc-re. Miért van a sima sétától ekkora hajlamom egy gyümölcsevés utáni fosásra? A séta megmozgatja a beleket, vagy mi? Nem első eset.
Nagyon jot mulattam a szövegeden
A mozgas "összeráz" ugyebar emiatt lehetett
Velem is ugyanez volt csak vacsi utan.... Hozzatennem h nekem nem volt akkora szerencsem, nem ertem haza... Utkozben kellett megszabadulnom a csomagtol :D
Rosszul tudja előttem lévő! A séta igenis megmozgatja a beleket serkentőleg hat az emésztésre!
Az történhetett, hogy üres gyomorra sétáltál az előző napi étel kikéredzkedett már és erre az alma gyümölcssavai is rásegítettek, mert üres gyomorra etted! A séta bélmozgató!
A séta bélmozgató, de az alma rost-tartalma, sőt a cukor is benne, meghajthat!
Természetesen a mosatlan, permetszeres alma még inkább okozhat ilyet.
Nem is javasolják hogy éhgyomorra gyümölcsöt egyen valaki, mert nagy vércukor-ingadozást okozhat, vagy a gyomorsavat felveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!