SOS. Vérvételre megyek holnap, vizeletet is néznek. A reggeli első kell?
Figyelt kérdés
Holnap vizeletmintát is kell leadnom, de nem tudom, hogy itthon ne is menjek el pisilni, és akkor ott a minta a reggeli első vizelet legyen, vagy..?2013. okt. 24. 21:13
1/4 anonim válasza:
A vizeletmintát tiszta üvegben magaddal kell vinni és leadni. Otthon pisilsz és elviszed magaddal. Vérvétel előtt ne egyél, ne igyál, csak vizet.
2/4 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy mikor pisilsz, de nyilván a legegyszerűbb, ha reggel felkelsz és már rögtön belepisilsz pl egy befőttes üvegbe, és elviszed, mert akkor nem kell mondjuk az orvosnál azon izgulni, hogy mikor fog már végre jönni...
3/4 anonim válasza:
Kicsit kiegészíteném az elsőt...
Középsugaras, mosakodás utáni első vizelet kell.
Tehát felkelsz, megmosakszol lent, kicsit kiengedsz a WC-be, a közepét felfogod valamilyen tisztára mosott edényben (én ált. tejfölös, vagy margarinos poharat használok, amikor kismama voltam, volt erre a célra rendszeresített műanyag poharam), és a vége megint a WC-be. Utána áttöltöd kis üvegbe, és magaddal viszed.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, értem. Azt gondoltam ott kell majd, de így itthon tényleg egyszerűbb.
Köszönöm, hogy segítettetek! :)
2013. okt. 24. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!