Evés utáni öklendezés/hányás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Hetek óta fáj a gyomrom, eléggé, de nem tudom behatárolni, mert nagy területen érzem. Nyomásra leginkább a köldököm környékén fáj, viszont szoktam szúró fájdalmat is érezni, jobb oldalt, a bordám környékén. Enni nem tudok, mert 2 falat után rögtön elkezdek hangosan öklendezni(leginkább böfögésre emlékeztető elnyújott, erőteljes öklendezés ez), illetve néha ki is hányom az ételt. Igazából étvágyam sincs nagyon. Ha iszom szintén ugyanez a történet. Reggel is nagyon sokat öklendezem, és mozgásra még rosszabbul érzem magam. Ráz a hideg. Van, hogy megy a hasam, és van, hogy szorulásom van. Volt már valakinek hasonló panasza? Ha igen, mit állapítottak meg nála? Orvosnál már voltam. Nem igazán tudja, hogy mi lehet a bajom, csak annyit mondott, az egyértelműen hallatszik, hogy nagyon el vagyok gázosodva. Elküldött ultrahangra, de januárra kaptam időpontot, és nem hiszem, hogy addigra ez nem lesz rosszabb. Főleg, mert vészesen fogyok, és eddig is nagyon vékony voltam. Van esetleg valakinek ötlete, hogy addig mivel mérsékelhetném a panaszaimat? Nehéz így dolgozni is...2015. nov. 4. 20:30
1/2 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, és sürgősségi időpontot kérj! Ha nem tudsz enni, az komoly tünet, kórházi ellátást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!