Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hányás, öklendezés. Mi lehet...

Hányás, öklendezés. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Már több,mint fél éve azt vettem észre,hogy evés után,de még nap közben is,nem közvetlen utána egy kisebb fajta hányás kap el.Van,hogy látom a zsírt és olajt,van,amikor csak az jön ki.Mostanában nem eszek zsíros ételeket,mert fogyókúrázom,de akkor is tapasztalom ezt a jelenséget.A kérdésem az lenne,hogy mitől is van ez pontosan,mit tudok ellene tenni,és hogy lehet-e komolyabb bajom tőle?

15/L

2011. szept. 5. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, mert valami nem stimmt benned. Nekem is ez van, h kijön a zsíros, szal nagyon kell vigyáznom, mikor, mit eszek. :(

De én egy elég durva nemevős korszakból mászok kifelé, így érthető, szétcssztem a szervezetem, és nagyon lassan emészt a gyomrom. :(

2011. szept. 5. 20:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet pszihés ok is, vagy mert most kezdődött a suli, nehéz belezökkenni, és ezt a szervezeted is megérzi, vagy egyszerűen túl teleetted magad. De persze más is állhat a dologban.
2011. szept. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!