Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek a tej: " Élet erő...

Szerintetek a tej: " Élet erő egészség "?

Figyelt kérdés

2016. szept. 6. 21:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem nem természetes táplálék, az emberiség nagyobb része nem is tudja megemészteni, a párom rég nem issza s azonnal hasmenést kap tőle. Én nem, de érzem, hogy nem egészséges számomra s lenyom, nemhogy erőt adna.
2016. szept. 6. 21:07
 2/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, a fehérjetartalma nem kompenzálja azt a sok fölösleges dolgot, ami benne van.
2016. szept. 6. 21:09
 3/23 anonim ***** válasza:

Igen! Az!

Gyakran megállunk a közlekedési tábláknál is inni egyet, mert "Mindegyik táblában egy jó pohár tej van."

2016. szept. 6. 21:10
 4/23 anonim ***** válasza:
Hat nekem biztos nem, olyan vesegyulladasom lesz tole par oran belul, hogy orditva vert pisilek. Nem gondolnam, hogy ez nekem olyan jo :D
2016. szept. 6. 21:21
 5/23 A kérdező kommentje:
Van különbség beltartalom illetve emészthetőség szerint különböző fajta tehenek tejénél ?
2016. szept. 6. 21:42
 6/23 anonim ***** válasza:

Jókat tudsz kérdezni... Bizonyára nem egyformák, de főleg a tehén és más emlősök teje különbözik erősen, ezért sem jó már kisbabaként sem simán egy másik faj teje. Persze akkor még kizárólagosan építünk rá, komolyabb feltételek vannak.

Olyan hatalmas különbség az ember szempontjából szerintem nincs, az is csak egy zsíros, cukros, némi fehérjét is tartalmazó vizes cucc, hasonló anyagokkal benne, ami pont megfelel a borjúnak, hacsak a tenyésztésnél nem kavartak el valamit nagyon, de ehhez nem értek.

2016. szept. 6. 23:46
 7/23 A kérdező kommentje:
Létezik már gyógyszer erre a betegségre . Így sem éri meg inni nem hiányzik ?
2016. szept. 7. 07:09
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerinted természetes dolog tehéntejet inni?

Az ember számára felesleges és túl sok növekedési hormon van benne, mivel egy többszàz kilós borjú táplálása a célja.

2016. szept. 7. 12:59
 9/23 A kérdező kommentje:

És húst ?

Mikortól számít természetesnek egy táplálék forma az emberiség történetében ? Amikor leestünk a fáról , miért lett kannibál agy majom ? Esetleg a vízbe esett és krokodil lett belőle és csak utána neandervölgyi ? Vagy a futáshoz több energia kellett mint a fán ugráláshoz . Vagy így több idő jutott másra nem kellett legelni 22 órát naponta ? Ettől még nem biztos , hogy természetes táplálék lesz a bécsi szelet .

2016. szept. 7. 14:27
 10/23 anonim ***** válasza:

A majom nem növényevő hanem mindenevő. A szűkös időkben a túlélés érdekében vadászik rovarokra, apró emlősökre.

Az, hogy az ember a túlélés érdekében szintén vadászott, természetes.

Az ipari marhahús és a mindennapi húsevés nem az. Ahogy a tejivás sem.

2016. szept. 7. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!