Hogyan tudnék lefogyn?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.68 kiló a testsúlyom.Nem látszik annyira rajtam meg ilyesmi,de engem idegesít.Kb 10 kilót le szeretnék adni.Majd ha jön a nyár akkor azért majd edzek,megyek futni vagy valami de addig mit csináljak?Kb 4-5 hónap alatt szeretnék lefogyni.Milyen tippet tudnátok adni nekem?Ha meg akarsz ismerni irj privátot és mesélek többet.Pls segitsetek :D2016. máj. 16. 20:54
1/1 anonim válasza:
Edzeni most is lehet. Ha nem akarsz kimenni esőben, amit megértek (bár nem esik mindig, én már alig bírtam, ma végre sétáltam egy nem nagyot, de azért 2 órát mégis, a közeli vadasparkban :)), akkor tornázhatsz otthon.
A fogyás pedig elsősorban az étkezésen múlik... Csak mozgással nem érsz el semmit, ha sokat eszel. Csak étkezéssel lehet fogyni, nem ideális persze, de miért is ne mozognál? Az fontos az egészséghez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!