161 cm, 50 kg és 16 éves lány vagyok. Annyira lassan nőttem mindig! Tiszta összetöpörödött, tömény kis törpének érzem magam a többiekhez képest. Rövidnek érzem a nyakam is nagyon. Tudom h ez viccesen hangzik. Novembertől fogyózok, eddig 7 kilót sikerült leadnom. Nem eszek/iszok édeset,cukrosat, cukrosat, zsírosakat is kerülöm. Már rizst meg krumplit se eszek, és olyan tojást se ami olajjal van sütve. Csak főttet. Reggelire macest/pászkát eszek. Meg vacsira is általában, sajttal vagy sonkával vagy magába. Tízórai uzsonna abszolút. Eléggé legyöngültem mostanában , folyton fázok, szúr a szivem, nem alszok jól. Állítólag az anorexia jelei. Gyümölcsöt zöldséget próbálok enni reggelire meg vacsorára. Még 5 kilót minimum le akarok fogyni, szerintetek jól csinálom?
tekintve, hogy már így is sovány vagy? igen, jól csinálód, haladsz szépen a koporsó felé
2016. máj. 16. 19:51
2/9 anonim válasza:
Nem. 161cm és 51kg sehogy nem lehet sok, nem lehetsz kövér, mellesleg ez nem diéta, hanem éhezés, a diéta nem itt kezdődik. A macesz meg attól még nem diétás, hogy csak víz meg búzaliszt van benne, szóval ha csak azon élsz, az egyenlő a minőségi éhezéssel.
2016. máj. 16. 19:53
3/9 anonim válasza:
Ostobaság létráján első helyen állnál. Csak így tovább. Azért azt jó ha tudod, hogy kórházban a wifi akadozik, az intenzív osztályra nem is vihetsz be laptopot sem telefont.
2016. máj. 16. 19:54
4/9 anonim válasza:
Nem, ilyen súllyal ha bajod van az alakoddal akkor azt sporttal es MEGFELELŐ ETKEZESSEL lehet formálni, nem koplalással.
2016. máj. 16. 20:00
5/9 anonim válasza:
Szerintem jó a súlyod, nem kell fogynod, csak izmosodnod.
Az étrendeddel kapcsolatosan: a gyors szénhidrátok csökkentése és az étolaj kerülése jó. A gyümölcsök és zöldségek, tojás is. De lehet, hogy túl kevés a kalória és a természetes zsiradék. Húst, halat, májat eszel? Ha nem, az okozhat problémákat.
2016. máj. 17. 12:59
6/9 A kérdező kommentje:
Őh..koszi mindenkinek
Azt szeretném még kérdezni, hogy szerintetek a párizsi saláta, amit ilyen kis muanyag dobozban árulnak, mennyire hizlalhat? :( mert ettem egyet.... majonéz is van benne:(
2016. máj. 21. 07:45
7/9 anonim válasza:
Hát nem éppen egészséges, viszont ha már megetted, akkor ne stresszelj rajta, azzal kompenzáld, hogy ma SOK egészséges ételt eszel. Nem elutasítani kell az ételeket, hanem helyettük egészségesebb alternatívákat enni, és nem csak üres salátákat. A zsírokra szükség van, de nem étolajra.
Ha nem megy a helyettesítés, hanem inkább nem eszel, az tényleg anorexiára utal. Ez veszélyes terület. Olvasgass ezen az oldalon: gapsdiet.hu. Azokat az ételeket, amit ők ajánlanak, a hízás veszélye nélkül eheted. Én ezzel fogytam le és tartom azóta is az egészséges súlyomat.
2016. máj. 21. 08:41
8/9 anonim válasza:
45 kilóval csodaszép alakod lesz majd, de 40 alá ne fogyj, meg sportolj inkább, hogy ne plöttyedt vékony, hanem feszes legyél
2016. máj. 21. 16:34
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso kommentelo, en is igy gondolom es rad fogok hallgatni :) fogok sportolni is most hogy itt a jo ido
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!