Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha Túróba keverünk cukrot,...

Ha Túróba keverünk cukrot, akkor az nagyon megemeli a vércukor szintet?

Figyelt kérdés
Szóval abból indulok ki, hogy a túró emésztése sokáig tart és alacsony a glikémiás indexe is, így ha cukorral édesítem, akkor elvileg nem kéne, hogy nagyon fel menjen a vércukorszint, olyan, mint ha összetett szénhidrát lenne. Ez a hipotézis.

2016. máj. 11. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Cukor helyett használj édesítőt, és nem lesz gond.
2016. máj. 11. 00:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Édesítőt használok egyébként már régóta, csak elég bizalmatlan vagyok vele. Olvastam, meg hallottam róla nem túl jókat. Pl.:Bélflórát megbolygatja, illetve közvetett módon nagy inzulin választ csinál. De a fene tudja.
2016. máj. 11. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha a műanyag, szintetikus édesítőket használod, akkor az tényleg nem tesz jót. De a természetes édesítők, pl a Stevia, Méz, Agávé szirup teljesen jók és finomak is.
2016. máj. 11. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Na majd megnezem a boltba mik ezek amiket mondtal.
2016. máj. 12. 08:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!