Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Barátnőm esténként mindig...

Barátnőm esténként mindig kenyeret, édességet, cukrozott teát, tehát szénhidrátot fogyaszt. Vacsi után 20-30 percel totálisan kikapcsol és nem lehet felébreszteni, még átöltözni is képtelen, lehet összefüggés?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 13. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Véletlenül nem szed be zaba és ájulás előtt Xanaxot? Anyósom egy az egyben ugyanezt műveli, teletömi magát, aztán kidől, de mi már rájöttünk, hogy az esti fürdéskor titokban mindig bevesz Xanaxot, csak utána jön rá a hoppáré.
2016. ápr. 13. 12:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem xanaxozik.
2016. ápr. 13. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet összefüggésben persze. Nem akarlak megijeszteni, de akár betegségre, inzulinrezisztenciára is utalhat ez a két dolog, a cukoréhség és az utána lévő "kidőlés".
2016. ápr. 13. 12:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is ez jutott eszembe, főleg mivel több tünetet is produkál, van ez a hírtelen kidőlés este, a lábán brutálisan száraz a bőr, időnként végtagzsibbadás ok nélkül... Kb 4 hónapja laborvizsgálaton, akkor minden rendben volt, ezért most nem veszi komolyan az aggodalmaimat.
2016. ápr. 13. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha rendesen kivizsgálták a vércukorszintjét, akkor más baj lehet. Terheléses vércukorvizsgálaton is volt?
2016. ápr. 13. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem értek annyira hozzá, de úgy tudom, hogy sima általános laborban csupán a vércukor szintből nem derül ki. Célirányosan kell vizsgálni, ha erre gyanakodtok.
2016. ápr. 13. 12:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű laborvizsgálat volt.
2016. ápr. 13. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Huh, nem tudom, mi válthatja ki pontosan, de engem is érdekelne, mert én is hasonló "tüneteket" szoktam produkálni. Legegyszerűbb példa: nagyobb adag mekis kaja (amiben azért cukor meg szénhidrát is van rendesen) eltüntetése után eddig tízből nyolcszor elájultam fél órával később, vagy nagyon közel voltam hozzá. És nem szedek/szedtem gyógyszereket, csak vitamint.
2016. máj. 2. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőségetek, mérjétek meg a vacsi után 20 perccel a vércukrát!
2016. máj. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!