Létezik olyan gluténmentes keksz, ami lassú felszívódású (pl. barna rizslisztből készült)?
Figyelt kérdés
Korpovit kekszet szoktam enni, mivel attól nem ugrál a vércukrom, viszont szeretnék kevesebb glutént bevinni, ezért érdekelne.2016. febr. 8. 10:28
1/1 anonim válasza:
Egészen pontosan mi a bajod a gluténnel?
Amúgy Gullon kekszből van diabetikus tk liszttel, én abból szoktam fogyás alatt 1-2 db-ot megenni naponta kávé mellé.
Ugyanennek a gyártónak vannak gluténmentes termékei, de szerintem azok nem cukormentesek.
Amúgy sajnos az édes ízű kekszek (még ha édesítővel készülnek is) magukkal vonnak némi inzuliningadozást.
De a jó hír, hogy ha nem vagy gluténérzékeny, az égvilágon semmi bajod nem lesz tőle, szóval edd nyugodtan, mértékkel (nem a glutén, hanem a CH tartalom miatt)
Ha meg gluténérzékeny vagy, akkor nem csökkenteni kell a bevitelt, hanem lenullázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!