Aki ért a kenyerekhez a véleményét kérdezném ki?
Szerintetek igazi barna kenyér vagy csak hamisított, mert azt olvasom sok helyen, hogy a legtöbb kenyeret meghamisítják és hát elég műnek tűnik, hogy lyukacsos és nem valami tömör kenyér, vagy attól még lehet igazi?
file:///C:/Users/xy/Desktop/DSC_0063.JPG
file:///C:/Users/xy/Desktop/DSC_0064.JPG
file:///C:/Users/xy/Desktop/DSC_0065.JPG
Kérlek szépen, írd meg mikor vagy otthon és hol laksz. Ezek a képek a te számítógépeden vannak.
Az igazi teljes kiőrlésű kenyér leírását és képeket megtalálod a google használatával. Én is azt tenném válaszomhoz.
Ha a teljes kiőrlésű méretéhez képest nehéz, tömör. A legtöbb teljes kiőrlésű kenyérben van olyan liszt is, de csak néhány százalék. A többi fehér liszt.
A félbarnának, barnának mondott kenyerekben meg szinte csak színezőanyagtól sötétebb, nem a korpától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!