Fogyókúrázom.1200-1300kcal-t probalok bevinni naponta de sosem sikerul mert ehes maradok. Hogy probaljam meg az ehsegerzetet csokkenteni?
Az egészséges táplálkozást ötvözni kéne a számolással, és inkább a makrókat kéne számolni, mint a kalóriát. Ez azt jelenti, hogy a zsírt, szénhidrátot, fehérjét kéne számon tartanod, és ezeket minél minőségibb forrásból bevinni. Amíg ropit és ilyen vackokat eszel, ne várd, hogy éhezés nélkül, egészségesen fogsz fogyni. Nem csak mennyiségi, hanem minőségi éhezés is létezik, amit az ilyen silány ételekkel lehet elérni.
A kaját egy óra alatt meg lehet főzni két napra. Ha a zöldséget nem is csinálod meg, azt is naponta 10 perc alatt megpárolhatod másnapra.
*napirend: 6kor keles. Reggeli.keszules. ovi. Onnan iskolaban 9 ora. Ha vege egybol ovi. Tanulas. Kicsivel egy kis torodes. Vacsi. Furdetes. Furdes. Alvas.
Ha a szuleink itthon vannak akkor iskola utan egybol munka, kb 21.30ra erek haza. Furdes es alvas.
Tehat valami rugalmas dietat szerettem volna. Tudom h a ropi , stb nem taplalek. Azaz ehsegerzet eltolasa miatt kellett.
Holnapi terv: reggelire eperturmix
ebed: gyumolcsleves, sult oldalas (tudom..tudom.. ) hagymas tort burgonyaval uborkasalata
vacsora: meg nem tudom
uzsi:alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!