Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történik most a gyomromban?

Mi történik most a gyomromban?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 173-174 cm és 57 kg, e fölött még nem voltam. Rászoktam arra, hogy éjjel nem alszom, csak nappal, és éjszaka eszem is, most pl. pár perce egy rántott húsos zsemlét. Leterhelem ezzel az emésztőrendszerem? Illetve, miért baj, hogy valaki éjszaka "él"? A szervezetünk nem tudja, mikor kéne aludni, nem?
2016. máj. 2. 01:01
 1/1 anonim válasza:

áááh, de hogy nem tudja, szemed nem csak látásra való, képes érzékelni, hogy mikor van nappal, éjszaka. Mivel mi nappali lények vagyunk ezért ha felcseréled a két napszakot az elég komoly problémákat tud okozni. Teljesen felborul a bioritmusod, hosszabb távon ér rendszeri és/vagy daganatos betegségek kockázata is nagyon megnő.

Tehát nem igazán érdemes, ezzel szórakozni amíg nem változol valami éjszakai állattá addig aludj este! :D

2016. máj. 2. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!