Száműztem az életemből az üdítőket és csak vizet iszom. Azóta szájszagom van. Mi történik?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy emiatt van, mert egyszer már volt egy ilyen próbálkozás, csak akkor nem voltam biztos ebben. Ahogy visszaszivarogtak az üdítők, eltűnt a szájszag.2016. ápr. 20. 07:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem, ahhoz voltál szokva, az volt a természetes, hogy az üdítőt érzed.
2/4 anonim válasza:
Az üdítő szaga elnyomta a szájszagod addig.
3/4 anonim válasza:
Majd elmúlik, nálam is ez volt miután leszoktam a cola-ról. Ahogy írják hozzászoktál és valószínű most változik a száj flórája.
4/4 anonim válasza:
Mi történik? :D Hát az hogy amit eddig nem éreztél vagy a környezeted nem szólt most érzed !
Egyébként meg ha nagyon érződik akkor neked refruxod van és ehhez a betegséghez semmi köze a víznek ,nem is fog elmúlni a víztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!