Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy ha éhes vagyok, szájszagom lesz?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy ha kezdek nagyon éhes lenni, akkor kezd szájszagom lenni. Nem mindig és nem is annyira durva (talán), de én érzem. Mi lehet az oka? Vagy ez másnál is így van?

Köszönöm a válaszokat előre is!

18/L

2013. jan. 28. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

nálam nincs igy mondjuk nem tom én enm is hagyom h nagyon éhes legyek mert akkor rosszul vagyok.

sztem gyomorzárodo probléma lehet bár az is hülyeség mert akkor mindig az lenne.

a lényeg h amikor korog a gyomrod ugye az mocorog és elöfordul h vmi gyomorsavas cucc felmegy a szádig, akár csak a göze mint böfögésnél vagy nem tom. ezek csak tippek de biztso h a gyomroddal van vmi. kérdezz meg dokit erröl.

2013. jan. 28. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Szájszag:

1. vagy gyomorból,

2. vagy a szádból (szájban élő baktériumok miatt).

Éhes vagy, ergó régen ettél, ennyi idő alatt elég cuccot termelnek azok a bizonyos lepedékképzők. Illetve ha hamar megéhezel, akkor cukrot/keményítőt/tejet ettél, ez nyilvánvaló hogy megerjed a szájban, és .. van egy szaga.

2013. jan. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!