Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi bajom lehet? Egész nap...

Mi bajom lehet? Egész nap 'zabáltam', és még mindig éhes vagyok!

Figyelt kérdés

sosem volt még ilyen, soha nem szoktam sokat enni, de ma egész nap ettem és még mindig nem értem hogy tele lennék... reggel arra keltem hogy éhes vagyok ( ilyen sem volt még)..Ettem ma főtt kaját, édességet, gyümölcsöt, folyamatosan szinte nem volt olyan fél óra hogy ne ettem volna valamit... undorito:((( ugye holnapra elmúlik? feltudnék zabálni egy lovat is!!!:D NEktek is szokott ilyen lenni??

NEM VAGYOK TERHES!

21/L

2013. jan. 12. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak most érintett meg a front.

Nálunk majdnem mindenki frontérzékeny a családban, beleértve a 4 hónapos babámat is, és általában a hidegfront közeledtével sokkal többet eszünk.

A hideg pedig most jön állítólag. Ettünk mi is ma rendesen.

2013. jan. 12. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam ilyenkor az derül ki, hogy igazából szomjas voltam csak. Igyál több folyadékot!
2013. jan. 12. 22:55
 3/4 anonim válasza:
én meg testépítő vagyok és napi egy vödör vanilliás karikát eszem meg a normál étkezések mellett és nem érzem soknak mert bontanám fel a második vödröt is de az már túlzás lenne!!!
2013. jan. 12. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam viszont mára sem csillapodott az éhségem.. sőt.....:(
2013. jan. 13. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!