Miért büdös a szájszagom?
Anyámnak is az, lehet tőle örököltem?
Milyen orvoshoz menjek vele?
Szoktam fogat mosni, de van h. közvetlen az után is büdös.
Soha nem voltam fogorvosnál, középsulis időkön kívül, amikor a teljes osztály ment el, mivel azóta se volt soha lyukas v. fájó fogam, a hideg fagyit simán meg tudom enni harapásokkal nagyon gyorsan.
Elektromos fogkefénk van.
Naponta 3x kéne fogat mosni? Általában 2 v. minimum 1x szoktam, lehet emiatt? V. bizonyos élelmiszereket, pl.: tej, tilos lenne inni?
Köszi :)
Először fogorvos. Fél évente kell látogatni, mert rákszűrést is csinál, ha pedig gondot lát, nagyon hamar meg lehet előzni a fájdalmat! A fájdalom már az előrehaladott rossz állapot jele, valamint a látható lyuk is. Fogkő, lepedékes nyelv, két fog közötti lyuk, ínygyulladás nehezen észrevehető laikusként, hogy az az ok, de ilyen kellemetlen dolgokat okoz.
Napi 2 mosás a minimum 2 percig (a helyes technikát is tanuld meg vagy kérd meg a dokit hogy tanítson meg mert nem vagy benne biztos), reggel és este, este már ne egyél utána. Fogselyem, szájvíz mindig.
Ha itt nem találnak semmit akkor kell továbbmenni mert akkor gyomorból jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!