Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mivel enyhíthetném a szájszagom?

Mivel enyhíthetném a szájszagom?

Figyelt kérdés
A barátomat zavarja h nagyon büdös a szám, hátul nagyon rosszak a fogaim. Hiába mosom meg mielőtt találkozunk 5 perc múlva megint büdös. Hogyan enyhíthetném? Rágózni nem szeretek, fogorvoshoz nem megyek!

2013. dec. 5. 10:25
 1/10 anonim válasza:
100%
Én már rég kivágtam volna a fa,szba egy ilyen igénytelen k,,urvát.Mi az, hogy nem mész fogorvoshoz gyökér?
2013. dec. 5. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Listerine!
2013. dec. 5. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Mellékesen egész életembe 3 csajjal smároltam, abból az utolsó 1 bagós csaj volt és mikor már kezdett elmúlni bennem a pia hatása igen undorító volt smárolni vele, az az undorító íz meg lehellett fúúj.

Bánom is hogy smároltam azzal, de a pia számlájára írtam a dolgot

2013. dec. 5. 10:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész fogorvoshoz? Nem ér annyit a párkapcsolatod és az egészséged? Én nem tudnék így élni, ez olyan, mintha sz.ros bugyiban járkálnál és csodálkoznál, hogy ez mást zavar.
2013. dec. 5. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Én is azt tanácsolom mint az elöttem szolók,hogy menjél el a fogorvoshoz,mert bizony a fog az érték az egészségünk szempontjából is.

Addig még meg tudják menteni töméssel,az jó.mert a pótlás nagyon költséges,és mégis idegen anyag.

De tedd magadért,vagy ha nem,gondolj bele a fordított helyzetbe.:)

2013. dec. 5. 11:40
 6/10 Arnold901005 ***** válasza:
"rágózni nem szeretek, fogorvoshoz nem megyek" - Akkor hogyan szeretnéd megoldani a gondot? Mi is csak azt tudjuk tanácsolni, hogy menj el fogorvoshoz, jobb megoldás nincs erre. Amíg van rossz fogad, addig marad a rossz lehelet is! Addig hiába próbálkozol bármivel is, vissza fog térni.
2013. dec. 5. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:

"A barátomat zavarja h nagyon büdös a szám"

Hát ez kész :D Téged nem zavar hogy kva büdös a szád? El kéne menni fogorvoshoz, vagy pedig ne érintkezzél emberekkel kérlek!

2013. dec. 5. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyetertek a baratoddal, engem is zavarna. Ne csodalkozz, ha talal mast mert ilyen igenytelen vagy. Mar bocs, de tenyleg!
2013. dec. 5. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Miaz, hogy nem mész fogorvoshoz

Pedig leszedethetnéd a fogkövet mert attól

szokott lenni a rosssz szag

2013. dec. 6. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát fogas kérdés:))ezekszerint nem szertsz fogat mosni se fog doki ,akkor huzasdki őket és 1idöre elmulik a kellemetlen száj szagod...A többiek már el mondtàk mi a recept.
2013. dec. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!