Mit csináljak? Valamikor már a sírás kap el mert úgy érzem, hogy rossza a szájszagom és szerintem az is. Folyamatosan fura ízt érzek a számban étkezés után. Lécci.
Figyelt kérdés
ha rágózok akkor ugye nem érződik a szájszagom?? mondjátok,hogy nem teljesen kivagyok emiatt. :(( szerintem az emberek még húzódnak is.:((2011. nov. 19. 23:22
1/2 anonim válasza:
Nyitott gyomorszájnál lehet büdös az ember lehelete még körültekintés után is azt hiszem. Viszont a barátnőm is mindig azt hiszi, hogy büdös a szája, és állandóan rágózik, pedig nem büdös, csak képzeli. A fura íz nem tudom micsoda a szádban, de kérdezd meg anyukád, barátod, hogy valóban büdös-e, és kérd, hogy válaszoljanak őszintén. Ha büdös vagy nem ápolod - bár az aggodalmadból ítélve dehogynem, vagy tényleg a fenti gyomorszáj dolog.
A húzódzkodás pedig olyan, hogy az ember ha utazik a buszon, és csak mellé nem ülnek le, magára veszi, pedig lehet semmi gond nincs vele, vagy ha egy nagyobb társaság nevet, azt képzeli, hogy biztos rajta. Pedig nem. Szóval nyugi.
2/2 anonim válasza:
Akár rossz fog, vagy enyhe ételallergia is lehet. Nézesd meg a fogaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!