Fogpótlás előtti héten étkezés. Ötletek?
Az a helyzet, hogy egy hét múlva lesznek meg az új fogaim (6), amelyek elődeit már kihúzták, ergo most a felső fogsoromból hiányzik 6 fog, ami rendkívül megnehezíti az étkezést. Megköszönném, ha tudnátok adni 1-2 tippet, vagy esetleg valami ételt, amit könnyen fogyaszthatok most. (csak ne tejbegrízt, mert azt már nagyon unom :))
Előre is köszönöm!
miért nem kértél ideigleneset addig? anyu amikor az implantátrumait csinálták kapott ideigleneset addig,hogy ne legyen fog nélkül.
(ettől nem fogsz enni,csak eszembe jutott)
szia!
én ilyenkor olyat ettem, hogy kakaóba áztattam kenyérdarabkákat, vagy kiflit, amit szeretsz, és mikor már megpuhul, akkor már fini ( mondjuk a morzsákkal vigyázz, mert azok néha köhögtethenek tudod:D ) :)
ami ötlenetem lenne még:
joghurt, szintén pl. kiflivel
tejbeRIZS ( a bolti is nagyon jó sztem )
piskóta, ami nagyon puha
franciasali
törött krumpli
cukkini, tök rántva
puding ( én pl. babapiskótára szoktam önteni, és attól jól megpuhul, és talán jobban ehető, bár nem tudom mi az a keménység, amit még tudsz enni )
túrógombóc
vannak még boltban ilyen kész pudingos, joghurtos édességek
császármorzsa, sztem ha jó puha, könnyen fogyasztható
krémlevesek szintén nagyon jók lehetnek
háááát így ennyit tudok most írni:)
jobbulást a fogaidnak, és remélem gyönyörű fogaid lesznek:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!