Fogmosás után is büdös a szájszagom és rossz ízű a szám. Emellett sokat izzadok és mindig melegem van. Azt hallottam ez akár komolyabb betegségnek is lehet tünete?
2 hete nagyon rossz ízt érzek a számban és rossz szagú a leheletem is.Reggel este mosok fogat de kis idő múlva megint érzem és egyszerűen rosszul vagyok a saját szájszagomtól.. és Liserint is hasznalok de nem múlik el.......
Lehet ez tünete valami komolyabb betegségnek is? (belsőszervi megbetegedés, vitaminhiány stb) ?? Vagy esetleg inygyulladás? Merre mikor mosom a fogam kissé fáj az inyem...
Még annyi hogy folyton melegem van és nap közben eléggé
izzadok..
Este pedig mindenki fázik a lakásban de én nem tudok elaludni annyira melegem van...
Orvos.
De egyébként ha cukrot, liszteket, tejterméket eszel, akkor mindenféle megbetegedés csak természetes. Azért ezek jellemzően nem halálosak, csak kellemetlenek.
Köszönöm szépen a válaszokat!
17 éves vagyok, és mindig nagyon odafigyelek az egészséges táplálkozásra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!