Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » S. O. s. Mi történik ha...

S. O. s. Mi történik ha elkezdek koplalni?

Figyelt kérdés
Nos.. 15 éves vagyok, túlsúlyos. Egyre kövérebbnek látom magam, utálom a saját testem. A tervem az hogy 1-2 hónap alatt nagyobb súlyvesztést elérjek. Ha nem eszek és emellett keményen edzek.. a testem raktározni kezd, vagy gyorsan beindul a súlyvesztés? Anorexia nevű betegséggel tisztába vagyok, nem szeretnék egy élő csontváz lenni de jó lenne elérni a normál súly alattit. Közrejátszanak érzelmi ügyek és depresszió. Tudnátok adni 1-2 tanácsot? Mivel tudom elérni, hogy a szervezetem ne is kívánja az ételt? (egy bizonyos határig megyek csak el ilyen módszerrel)Sürgősen szeretnék lefogyni "sovány" testalkatra. Előre is köszönöm a segítséget.
2015. dec. 10. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Koplalással csak éhes leszel.
2015. dec. 10. 20:07
 2/4 anonim válasza:
15 évesen nem épp a legjobb döntés koplalni. Helyette inkább az edzést ajánlanám. Hidd el, az is kellőképpen fog segíteni. Tested még fejlődésben van, táplálkozz helyesen, kiegyensúlyozottan. Próbáld meg elkerülni a zsíros, egészségtelen ételeket, az édességeket is próbáld folyamatosan redukálni :) Higgy magadban, ne stresszelj! A hirtelen fogyás nem is egészséges, rossz következményei lesznek. Betegségeket idézhet elő, rossz kedvet, idegesebb leszel..
2015. dec. 10. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Megbetegszel. Inkább sportolj, és egyél sok fehérjét, kevés szénhidrátot. Gyümölcsöt, zöldséget és tejterméket is egyél.
2015. dec. 10. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Koplalni nem szabad, tönkreteszed vele magad, és utána vissza fogsz hízni. Életmódot kell váltanod. Ez egészséges, tudatos táplálkozást és testmozgást takar. Kezdésnek kezdj el gyalogolni. Menj, és gyalogolj heti 5 napon 1-1 órát. Először elég lesz normál tempóban, aztán ahogy érzed, hogy jobban megy, lehet gyorsabban. Futni nem kell, és nagy túlsúllyal nem is ajánlott. Emellett minden nasit, cukrost, péksüteményt hagyj el. Mindent leírni túl hosszú. Vannak könyvek, cikkek róla szép számban. Testépítő oldalakat olvasgass, és közben majd rájössz, hogy mit kell még tenned, hogy idővel jó alakod legyen. Ez nem megy egyik napról a másikra, hosszú hónapokba, akár évekbe telik, de megéri.
2015. dec. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!