Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már másodszor történik meg,...

Már másodszor történik meg, hogy szex közben elkezdek vérezni és utána is vérzek egy kicsit, ez mitől lehet? Esetleg egy seb valahol?

Figyelt kérdés
Nem csináljuk vadabbul mint máskor,13-án kell,hogy megjöjjön. Már 1 éve elvesztettem a szüzességemet. Eléggé aggaszt,de ha jól emlékszem elősször szex előtt volt 1 kis barnás folyásom,utána mikor szexeltünk párommal mondta hogy vérzek,nemkéne megjöjjön? Mondom,hogy még nem,utána elmaradt és ma megint véreztem.

2012. aug. 5. 01:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz, lehet akár egy méhszájseb.
2012. aug. 5. 03:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nődoki,valószínűleg ahogy az első is írta, vagy a hüvely fala van felsértve és az vérzik.
2012. aug. 5. 07:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi lehet még? Terhes az nem lehetek ha jól tudom.
2012. aug. 5. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Méhszájseb, méhnyakpolip. Nőgyógyászhoz kell menni.
2012. aug. 6. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt, amikor egyik nap, amikor barátnőmmel szexeltem, kissé bedurvultam, de neki nem fájt, sőt! Aztán azt vettem észre, hogy vérzik, de nem a menzesze jött meg. A következő szexnél finoman csináltam, de ott is vérzett, nem olyan erősen. Ez mitől lehet? Talán valami seb bent? De mitől?!!
2012. aug. 27. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!