Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Igy eleget eszek ahhoz hogy...

Igy eleget eszek ahhoz hogy hizzak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon vékony fiú vagyok 50kg voltam 1 honappal ezelott es 183cm vagyok.. elkezdtem a kaloriakat számolgatni es igy sikerult az utobbi haro hetben felszednem három kg-t de legalabb 65kg-if szeretnék felmenni. [link] itt láthatjátok a napi kcal bevitelem, elegge változó mivel egyetemista vagyok (eddig azert voltam ilyen vékony mert nagyon rendszertelenül es nagyon keveset ettem de.elvoltam). Szóval a kérdésem az lenne, hogy igy megbízhatok e 65kg-ra es mennyi időbe fog.telni Szerintetek? Az a baj nagyon lassan latom a fejlődést, hizast es elveszi a kedvem.
2016. ápr. 26. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem kell túl dramatizálni a dolgokat. Valahogy hízni kellett. Nekem ez bevált. Jövőbe látásod irigylésre méltó. Nem kértem kommentárt. Én csak leírtam, hogy mit tettem azért, hogy megnöveljem a súlyomat. Konditerem itt van 5 percre, ahova ingyen mehetek. Úgy voltam vele, hogy inkább hízok, utána megyek kondizni. Időm kiadja, lelkesedés megvan. Hetente háromszor futok mellette. Nekem most így jó, jól érzem magamat a bőrömben. Mindenki azt mondja, hogy jót tett nekem a hízás, meg jó rám nézni.Izomgyarapítás kezdetét vette. Van egy pici zsír, nem tagadom. Idővel attól is megszabadulok.
2016. ápr. 28. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem csak rád nézni jó, hanem hallgatni is. Mert annyi hülyeséget írsz, hogy csak folyamatosan röhögni lehet rajta.

Fél év alatt 25 kilót felszedni ilyen étrenddel, mozgás nélkül irtó nagy hülyeség volt és minden csak nem egészséges. Már rövid távon kikészül a szív, meg az izületek egyrészt azért, mert azok nem erősödtek ám fél év alatt 25%-kal (mitől is erősödtek volna, ha csak fetrengtél idáig, meg tömted magad pukkanásig?), másrészt azért, mert most majd ész nélkül tolod a gyúrást is, ahogy a kaját, úgyhogy még erőltetve is lesz.

2016. ápr. 28. 22:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon elmentünk offba. Hadd az egészségemet rám. Párom orvos, hidd el jó kezekben vagyok. Szívem is okés, vérképem makulátlan. Cukor, koleszterin normál határokon belül van. Tanultam én is eleget az élelmiszerekről, hogy tudjam mi egészséges, és mi nem. Nem írtam sehol sem, hogy nem csináltam semmit, csak "zabáltam", hogy a szavaddal éljek. Lehet, hogy sok volt a 25, na és? Ne úgy képzeld el, hogy egész nap kondizok. Szép lassan haladok, nem kerget a tatár. Amúgy minden héten jártam masszázsra, ahol ízületi kimozgatásba is részesültem, illetve egyéb torna gyakorlatokat tanítottak meg, hogy olyan izmokat is igénybe vegyek, és erősítsek, amiket nem igen szoktunk a hétköznapok során. Ízületeim is köszönik jól vannak. Örülök, hogy jó pillanatokat szereztem neked. Kívánom neked a legjobbakat.
2016. ápr. 28. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!