Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Más mit csinál, ha teljesen...

Más mit csinál, ha teljesen elege van a zöldségekből? Hogyan, mit csinál, hogy mégis eleget egyen?

Figyelt kérdés
Hetek óta, már ha ránézek a zöldségekre, világgá mennék. Pedig meg kéne enni a napi adagot, valahogyan. DE nem megy, sehogyse.

2016. márc. 30. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, más mit csinál, én soha, soha nem unnám meg őket. Ha valaki odavan értük, az én vagyok :D Sokféle van, sokféle elkészítési móddal.

(Nem teljesen muszáj zöldséget enni, még növények nélkül is lehet, de valószínűleg neked még nehezebb lenne az, az nagyon extrém étrend.)

Mennyi a napi adagod? Az emberek olyan kevés zöldséget esznek, mi annak a betermelésében a nehéz? (OK, én nem érthetem.)

S kit érdekel az unalom, ha amiatt nem eszel rendesen? Meg kell enned, megeszed és kész. Nem kell étvágy s éhség sem az evéshez. Persze nem árt, ha van.

De tényleg annyiféle zöldség van... S olyan étel is, amiben alig érzed.

2016. márc. 30. 19:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam, nem is tudom, mi történt.

Tényleg mindent szerettem, amit sokan nem, azt is, kelkáposztát, tököt, mindent.

De már az egy paradicsomot is csak le kell nyomni.

A zöldséglevek meg sósak. Negyed hagymát, de az uborka, amit szerettem nagyon, csak áll a hűtőben.

Pedig már meg is sózom egy kicsit, amit nem szoktam, fűszeres sóval.

Annak meg nem sok értelme lenne, ha pl. majonézbe ölném a szegény uborkát.

2016. márc. 30. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!