Más mit csinál, ha teljesen elege van a zöldségekből? Hogyan, mit csinál, hogy mégis eleget egyen?
Nem tudom, más mit csinál, én soha, soha nem unnám meg őket. Ha valaki odavan értük, az én vagyok :D Sokféle van, sokféle elkészítési móddal.
(Nem teljesen muszáj zöldséget enni, még növények nélkül is lehet, de valószínűleg neked még nehezebb lenne az, az nagyon extrém étrend.)
Mennyi a napi adagod? Az emberek olyan kevés zöldséget esznek, mi annak a betermelésében a nehéz? (OK, én nem érthetem.)
S kit érdekel az unalom, ha amiatt nem eszel rendesen? Meg kell enned, megeszed és kész. Nem kell étvágy s éhség sem az evéshez. Persze nem árt, ha van.
De tényleg annyiféle zöldség van... S olyan étel is, amiben alig érzed.
Én is így gondoltam, nem is tudom, mi történt.
Tényleg mindent szerettem, amit sokan nem, azt is, kelkáposztát, tököt, mindent.
De már az egy paradicsomot is csak le kell nyomni.
A zöldséglevek meg sósak. Negyed hagymát, de az uborka, amit szerettem nagyon, csak áll a hűtőben.
Pedig már meg is sózom egy kicsit, amit nem szoktam, fűszeres sóval.
Annak meg nem sok értelme lenne, ha pl. majonézbe ölném a szegény uborkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!