Ördögi körforgás ez?
Kb. egy hónapja cukorfüggő vagyok. Reggelente majdnem mindig bundás kenyeret ettem cukorral, aztán fagyi s ha volt itthon még valami kalács rágcsálni egész ebédig. Ebédkor pedig a főétel után mindig ettem valami desszertet, aztán délután gyakran mentem a mekibe s este is fagyizok, vajas-mézes kenyerezek, Baklava, minden jöhet ami édes.....minden nap elhatározom, hogy na most vége vagy holnaptól vége, de minden ' holnap ' reggelén irtóan kivánom a cukrot és ha nem ehetek olyat akkor a hangulatom irtó lecsökken és energiám sincs.......
ez valami függőség ? ne mondjátok, hogy akaraterő, mert szinte érzem, ahogy minden felfordul bennem amikor nem juthatok cukorhoz, tehát valami történik a testemmel is
segitsetek, légyszi ( 15/L)
Elöször menj el orvoshoz, mert lehet, hogy cukorbetegséged van, és azért kivánod ennyire az édeset.
HA meg nincs semmi bajod, akkor édesség helyett egyel inkább gyümölcsöt, az is édes izü, de sokkal kevesebb benne a cukor és ami van,az se annyira rossz fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!