Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Érzem már régóta hogy nem működik a kapcsolatom.2év alatt alig vannak közös szép emlékeink, alig jártunk vhova, minden a testiségről szól, kivéve a szexet, az nem ment soha. Nem tudok kiszállni. Ez egy körforgás.
nagyon sokszor szakítottunk, de ez a társfüggőség, vagy kapcsolatfüggőség az őrületbe kerget..a féltékenység, hogy lesz neki valaki más.. és inkább visszaszerzem.. hazudik neki, magamnak..ő hazudik nekem..magának..
a megszokás uralkodik az egész kapcsolaton,és talán mindkettőnk tudja ezt, de egymás szemében nem imserjük el,sőt rossz kedvünk lesz és megharagszunk egymásra, pedog mindketten jól tudjuk hogy ez nem szerelem.
nem tudom elengedni,hiába próbáltam. max 1 hónapig birom. de azt is csak úgy ha elérhetetlen, és szenvedek..akkor érzek valamit iránta..de amikor megkapom, akkor bűntudatom van, és nyűg az egész..érzem a boldogtalanság ízét..
nem kell más, mert nincs is más. hiába ismerkedek, senki nem tudja úgy felkelteni az érdeklődéseemt. r*hadt nehéz párt találni. talán én már sosem leszek boldog.. próbálom nem negatívan szemlélni a dolgokat, de annyira kilátástalan ez a szenvedés..ez a ragaszkodás.. ez a bizonytalanság, hogy mégis mi ez az érzés..mert mindig utólag jön rá az ember, hogy kincset vesztett el...
nekem ő egy kincs, de mégis valami hiányzik.
Szerintem jó jel, hogy így felismered, hogy sz*r az egész. És az utolsó mondatodra így magyarázatot is kapsz; "nekem ő egy kincs, de mégis valami hiányzik."
Nem kincs, hanem ahogyan írod, csak féltékeny vagy. Nehéz párt találni, és így "megnyugtató" a gondolat, hogy mégis van Ő Neked, pedig valójában mégsincs. Legyél erős, és szakíts. Én is úgy érzem, hogy sosem leszek már boldog, én is otthagytam egy ilyen nem működő kapcsolatot, átmentem ezen a féltékenységi mizérián is, hidd el sokkal jobb lesz. Minél előbb legyél túl rajta.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!