Idegen helyen vagy stresszhelyzetben nem tudok enni, nagyon rosszul érzem magam. Hogyan küzdhetném le ezt a problémát?
Figyelt kérdés
Jövő héten elutazom külföldre, ahol egy teljesen idegen helyen leszek idegen emberekkel. Ilyenkor mindig rosszul vagyok, nem tudok enni, hányingerem van. Hogyan tudnék ez ellen tenni? Már nagyon idegesít, és nem szeretném magam így bemutatni az új embereknek.
16/F
2016. ápr. 7. 19:06
1/1 anonim válasza:
Nekem az vált be hogy egyeszerűen "elengedem" magam vagy csak nem nézek a szemükbe amíg nincs meg az a kölcsönös bizalom amikor beköltöztem a koliba az első héten nem tudtam enni görcsöltem mindenen és ez nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!