Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan küzdhetném le a szociál...

Hogyan küzdhetném le a szociális fóbiát?

Figyelt kérdés
Szorongok minden apróság miatt, főleg akkor, amikor emberekkel kell beszélnem, vagy csak megnyilvánulni (család kivétel, még a barátoknál is szorongok). Szeretnék pszichológushoz járni, de a szüleimnek nem merem elmondani, hogy ezzel a problémával küszködök. :/

2015. szept. 8. 21:21
 1/3 anonim válasza:
Jóvilááág :o Hány éves vagy?? Tényleg jó lenne pszichológushoz járni, márha segít.. Szerintem a legjobb pszichológus Isten.. Feltétlen mondd el a szüleidnek, mert egyedül ebből nem mászol ki, és próbáld magad elfogadni, megszeretni. Mert talán tényleg az önbizalomhiány, és zárkózottság okozza!
2015. szept. 9. 17:43
 2/3 anonim válasza:

Nekem is ilyen problémám van, csak sajnos ezt 31 éves koromra kellett megtudnom. :(

Eddig teljesen egyedül éreztem magam ezzel a problémával, mindenki furcsának nézett.

Nem is volt barátnőm az életemben, hála a Social Anxiety-nek....

2015. szept. 13. 09:48
 3/3 anonim válasza:

Ja, és amúgy ezt a fórumot kezdtem el nézegetni:

[link]

Én is keresem a választ arra, hogy a pszichológus tud-e segíteni, mert pénzt nem szeretnék kidobni az ablakon.

Ja és egy tök jó sorozat ezzel kapcsolatosan:

[link]

Mindenhova beírom. :D

31/F

2015. szept. 13. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!