Szociális fóbiám van. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
16éves vagyok nemtudom elmennyek-e pszichoterapeutához,mennyibe kerül 1ilyen?Használ is valamit?Nagyon rámférne mivel elég ha valaki hozzám szól már lángvörös vagyok,nemmerek emberek közé menni mert félek hogy kinevetnek.Ha még várok 2évet és akkor kezdem el akkor is használna valami?2015. ápr. 3. 21:04
1/6 anonim válasza:
Csak nyugtatokat irna... Ezt magadban kell lerendezni! Mondogasd hogy semmi bajod!!!
2/6 anonim válasza:
Nekem a gyulekezet segitett Isten meggyogyitott!!! azota semmi bajom:) Dicsoseg Istennek!:)
3/6 anonim válasza:
Ha gondolatban lesz..od az embereket, nem törődsz a jelenlétükkel, akkor meggyógyulsz.
4/6 anonim válasza:
A szociális fóbiád külföldön is jelentkezik? Például Ausztriában?
Azért kérdezem, mert nekem pszichés köhögésem szokott előjönni a társadalomban érezhető feszültségek miatt. Például ha bemegyek a boltba ahol az eladók szinte felrobbannak a vasárnapi boltbezárások miatt. De például Ausztriában nyoma sincs a panaszomnak, semmilyen élethelyzetben. Ahogy idehaza a természetben sem köhögök.
Azért említettem ezt, hátha neked is az jelenthet egy megoldást, ha valahogy megakadályozod hogy a társadalmi feszültségek hatást gyakorolhassanak rád. Érzékeny lehetsz mások feszültségére.
5/6 A kérdező kommentje:
Ha emberek között vagyok és csak mondogatom magamban,hogy semmi bajom attól ismét paprikavörösleszek.Buszon is ha ülök észreveszem hogy valaki néz már megint vörösen izzik a fejem.Olyankor mondom hogy nincs semmi de attól még vörösebb leszek,ez már kibirhatatlan :(
2015. ápr. 4. 12:01
6/6 A kérdező kommentje:
1lány ismerősöm aztmondta,hogy nyugodjak meg mert 18-20éves koromra kinövöm,de utánna olvastam és sokat aztmondták,hogy ebből nemlehet kinőni.
2015. ápr. 4. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!