Érzelmi evő, stresszevő vagyok, hogyan küzdhetném le? 17/L
Sikerült végigcsinálnom egy 2hónapos diétát, amivel leadtam 5kilót(amúgy is vékony vagyok, csak a hasam nagy...megint...).
nagyon jól éreztem magam, azt hittem sikerülni fog majd suli mellett is tartani a diétát, illetve csak fent tartani a súlyom/és a centiket.
De...kb megint ott járok mint tavaly télen. Visszajött minden amit leadtam, mert egyfolytában zabálok.
Ha valaki felidegesít, ha szomorú vagyok, ha nehéz az iskola..egyszerűen evéssel oldom meg.
Mostanában nem is alszom 4-5óránál többet, mert nagyon sokat tanulok.
egyszerűen kiborít hogy minden amit elértem, meg amiért küzdöttem megint semmibe veszett...ezért is eszem.
Mit tehetnék?
Valószínűleg az lesz a vége, mint tavaly télen, hogy amiatt a plusz 4-5kiló miatt éjszakákat fogok átsírni...de így sem tudom magam motiválni, hogy újra diétázzak.
166/55-56kiló
..a probléma nem a sólyommal inkább a formámmal van...
ha hízok, csak felsőtestre..és ha fogyok, legelőször alsótestből ami amúgy is nagyon vékony
elsősorban szerintem alsótestes mozgásra lenne szükséged, edzésre. ha nem sportolsz semmit, értelmetlen diétáról beszélni, másrészt az okot kel lmegszüntetni, tehát a stresszt. ha a stresszforrás 8külső) nem szüntethető meg akkor szemléletet kell változtatni amennyire lehet. persze enenk könynen lehet apátia a végkimenetele vagy depreszió, és egyi kse jó választás.
azon kellene dolgoznod hogy ha valami problémád van kakor megoldd, ne menekülj előle. a sport azért is lenne jó mert a stresszt is levezeti és fogysz is közben. ráaádsul aludn iis jobban tudsz majd.
ha érdekel, segíthetek, ha nem fogsz sportolni, semmilyen tanácsnak nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!