Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Érzelmi evő, stresszevő...

Érzelmi evő, stresszevő vagyok, hogyan küzdhetném le? 17/L

Figyelt kérdés

Sikerült végigcsinálnom egy 2hónapos diétát, amivel leadtam 5kilót(amúgy is vékony vagyok, csak a hasam nagy...megint...).

nagyon jól éreztem magam, azt hittem sikerülni fog majd suli mellett is tartani a diétát, illetve csak fent tartani a súlyom/és a centiket.

De...kb megint ott járok mint tavaly télen. Visszajött minden amit leadtam, mert egyfolytában zabálok.

Ha valaki felidegesít, ha szomorú vagyok, ha nehéz az iskola..egyszerűen evéssel oldom meg.

Mostanában nem is alszom 4-5óránál többet, mert nagyon sokat tanulok.

egyszerűen kiborít hogy minden amit elértem, meg amiért küzdöttem megint semmibe veszett...ezért is eszem.

Mit tehetnék?

Valószínűleg az lesz a vége, mint tavaly télen, hogy amiatt a plusz 4-5kiló miatt éjszakákat fogok átsírni...de így sem tudom magam motiválni, hogy újra diétázzak.

166/55-56kiló

..a probléma nem a sólyommal inkább a formámmal van...

ha hízok, csak felsőtestre..és ha fogyok, legelőször alsótestből ami amúgy is nagyon vékony

2013. dec. 12. 16:10
 1/1 anonim ***** válasza:

elsősorban szerintem alsótestes mozgásra lenne szükséged, edzésre. ha nem sportolsz semmit, értelmetlen diétáról beszélni, másrészt az okot kel lmegszüntetni, tehát a stresszt. ha a stresszforrás 8külső) nem szüntethető meg akkor szemléletet kell változtatni amennyire lehet. persze enenk könynen lehet apátia a végkimenetele vagy depreszió, és egyi kse jó választás.

azon kellene dolgoznod hogy ha valami problémád van kakor megoldd, ne menekülj előle. a sport azért is lenne jó mert a stresszt is levezeti és fogysz is közben. ráaádsul aludn iis jobban tudsz majd.

ha érdekel, segíthetek, ha nem fogsz sportolni, semmilyen tanácsnak nincs értelme.

2013. dec. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!