Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Futás közbeni kéz, pontosabban...

Futás közbeni kéz, pontosabban váll zsibbadás mi miatt van? Hogyan küzdhetném le? (meg csillagokat is látok, hányinger jön rám) Nem vagyok nagy futó, de emiatt nem is nagyon futkározom.

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Magnéziumhiány, egyél sok banánt vagy szedj magnéziumpótlást, egy csomó ilyen készítmény kapható recept nélkül (pl. Magne B6). Ehhez gyakran társul vashiány is, amelynek ugyanezek a tünetei, szóval némi vaskiegészítés sem árt: sok hús, piros gyümölcsök, vas pezsgőtabletta vagy más vaspótlás.
2012. ápr. 21. 19:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Régen mikor voltam vérvételen, akkor jó volt a vasszintem, és akkor is volt ilyen problámám :S .. a magnéziumot viszont ne tudom :), de majd kipróbálom :) ... köszi :D!
2012. ápr. 22. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!