Hízni szeretnék! Tudnátok ebben segíteni?
Figyelt kérdés
sziasztok, szeretnék hízni, zsírban, szóval ne jöjjetek azzal, hogy egészségtelen, és ehhez szeretnék tippeket. bármi jöhet, ami kicsit is kapcsolódik hozzá, előre is köszi :)2016. ápr. 6. 23:43
1/3 anonim válasza:
Hiddbel az izom jobban áll. Járj el kondizni. Ha pár hónap után abbhagyod, és ugyanúgy zabálsz tovább, még el is zsírosodhatsz.
2/3 anonim válasza:
tudom ajánlani a kacsazsíron sült csülkös tokaszalonnát bacon-ös libahájas tepertővel Köretnek hurka-kolbász velesült karikás burgonyával, salátának tatárbifsztek velőrózsával, desszertnek pedig zsírszegény kakaóporral meghintett lúdlábtorta! Jó étvágyat hozzá!
3/3 Sunshinedoll válasza:
Igazából az, hogy több kalóriát egyél, mint amennyit elégetsz. Én pl edzés mellett híztam, a nagyobb része zsír, de jött izom is. A lényeg, hogy egyél sokat. Brokkolitól is hízol, ha olyan sokat eszel, hogy a bevitt kalóriát nem égeted el.
Ha gyors az anyagcseréd, le lehet lassítani azzal, ha sokszor eszel keveset egy nap pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!