Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék hízni, tudnátok...

Szeretnék hízni, tudnátok ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Milyen olyan házilag is elkészíthető ételek vannak , melyek hízlalnak? (ezt mindentől független kérdem , azaz nem figyelve bármilyen allergiára - emésztési dologra)

Ilyen hízlaló ételként találtam a zabkását is , de megoszlanak erről a vélemények. Ha bármilyen étrendet , v kajákat tudnátok tanácsolni megköszönném!

:)

2012. szept. 23. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyél sok gyümölcsöt. :) Egészséges, és a cukortartalma miatt hízlal is.

Tartsd meg a jelenlegi étrended, csak egyél kicsivel többet. A lényeg, hogy maradj az egészséges ételeknél.

2012. szept. 23. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
sporttal könnyen tudsz plusz kilókat építeni ami nem zsír lesz és egészséges maradsz. jó az úszás, futás, kondi, zumba vagy akármi.
2012. szept. 23. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Én zabkását tejben megfőzve mazsolával akkor ettem, amikor fogyókúráztam, úgyhogy ez nem jó ötlet.

Egyél házilag készített pizzát, sült/rántott húst sült burgonyával, tartárral, vagy bármilyen más mártással. És ha egészséges akarsz maradni a hízás mellett, akkor mellőzd az édességeket. Csak mértékkel.

2012. szept. 23. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát csak jól kell kombinálni a kajákat:)

pl:Cukros,zsíros,sós,

Pl.Eszel egy jó pörköltett utánna oljban sült fánkot ezt le öblíted valami édessel és eszel sok kenyeret.

Szóval az a lényeg ,hogy keverd a magas KCl tartalmű ételeket italokat.

2012. szept. 23. 19:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Ha még eszetekbe jut bármi , osszátok :D

2012. szept. 23. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

rizs, hús, hal, krumpli, tej, túró, tojás, gyümölcs, zöldségek, bab, lencse

banán, szőlő, dió, diákcsemege, husos levesek, krémlevesek levesgyönggyel, huso halak tejszínnel, gyümölcsökkel, reszelt sajttal és rizs v krumpli hozzá ubisali, káposztástészta, mákostészta, székely, töltött káposzta, paradicsom, rizses, tarhonyáshús, husos levesek, krumpli, lencse, borsófőzelék főtt hússal, tojásos nokedli pörkölttel, paprikáskrumpli, rakottkrumpli és zöldségek, tejberizs, túróstészta, bolognai reszelt sajttal, lencseleves

2012. szept. 23. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!