Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Minden nap fát eszem. Lehet...

Minden nap fát eszem. Lehet ebből valami bajom?

Figyelt kérdés
Évek óta muszáj fát ennem, nem tudok leállni vele. Esetleg valami tipp, hogy hogyan tudnék vele leállni?
2010. márc. 31. 18:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
De mégis milyen formában eszel fát?:O Letörsz egy fadarabot és lenyeled..? Vagy hogy? El sem tudom képzelni:/
2010. márc. 31. 18:52
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
ha nem figyelsz, kilyukaszthatja mondjuk a bélfalad
2010. márc. 31. 18:54
 13/23 A kérdező kommentje:
Általában fűrészpor formájában eszem...
2010. márc. 31. 18:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen ásványianyag-hiányod van. De bajod nem lesz tőle. Megsúgom, én meg a nyers krumplit eszem minden nap. :)
2010. márc. 31. 19:05
 15/23 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi...de ez biztos??? Mert akkor nagyon megnyugtattál.
2010. márc. 31. 19:11
 16/23 anonim ***** válasza:
67%
Van, aki földet eszik... De lehetnek lelki okai is az ilyesminek, főleg, ha nem bírsz vele leállni. Bajod amúgy nem lesz tőle, nagyrészt nem bírja megemészteni a szervezet, tehát úgy jön ki, ahogy bement. Én a helyedben megkérdeznék egy pszichológust (akár ilyen pszichológus válaszol rovatokban a neten, csak 1 érdés erejéig), hogy ez gond-e...
2010. ápr. 1. 00:10
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Mióta eszel fát? Hogy szoktál rá?

Szerintem nem lesz bajod tőle,ha fűrészpor formájában eszed! Kicsit furcsa,de te tudod! (: Én mikor kicsi voltam,a irágföldet ettem,de szerintem minden kicsi gyerek eszik földet,homokot! (:

De szerintem is keress fel egy dokit,mert lehet hogy később lesz ebből a faevésből valami baj.

2010. ápr. 1. 08:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Virágföldet*
2010. ápr. 1. 08:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

A nem evésre szánt tárgyak kényszeres evését,az utánuk való vágyat picának szokták nevezni.Szóval ha ezt nem viccnek szántad akkor minél hamarabb fordulj pszichiáterhez!Viselkedésterápiával gyógyítható,de amúgy bele is halhatsz szóval nem játék!

[link]

[link]

2010. ápr. 1. 21:22
 20/23 anonim ***** válasza:

,,Bajod amúgy nem lesz tőle, nagyrészt nem bírja megemészteni a szervezet, tehát úgy jön ki, ahogy bement"

Marhára nem így van,renegteg beteg gyomrából szednek ki csomókat,ezek általában hajból,földből,fűrészporból állnak,de vannak akik tárgyakat esznek.

Semmiképpen sem normális. Ezt tanulom,találkoztam már pár esettel is,elég komoly....

2010. ápr. 1. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!