Hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
Arra gobdoltam a suliba mostantól csak almát viszek.Eleve csak ebêdes vagyok.Rólam:13éves lány vagyok176-7cm ês78kg.a célom nyárra a max60kg. Írnátok módszereket ill. Azt hogy mit ehetek?
Előre köszi ;)
2016. febr. 21. 09:49
1/3 anonim válasza:
a táplálkozás nem igy müködik hogy egy alma meg mit tudom én, először is táplálkozz normálisan
csökkenteni kell a szénhidrát bevitel valamivel, emelett végezhetsz kardio edzéseket, ne egyél cukrot meg ilyeneket mert automatikusan zsirrá alakul
2/3 anonim válasza:
Csökkentsd a szénhidrát bevitelt. felejtsd el a tésztaféléket, kenyeret cukrozott készítményeket, italokat. Csak víz. Egy héten egyszer-kétszer ehetsz egy kis csokit :) ilyenkor célszerűbb kisebb adagokat enni a megszokotnál.
3/3 anonim válasza:
Párolt zöldséget, egy kis rizst, halételeket, csirke, marha húst,natúr tehéntúrót fogyasztani. Edzeni, futni, kardio edzést végezni.
És ne add fel! Mindenhez idő kell,kb 2hét 1hónap után látszódni fog az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!